Overslaan en naar de inhoud gaan

We zijn goed zoals we zijn!

Burgum, woensdag 23 november lanceert Avalon Lingerie een fotocampagne van 21 klanten in lingerie. Wat begon als een klein idee, groeide uit tot een groot project. De lingeriestylistes van Avalon Lingerie stonden begin dit jaar zelf in lingerie voor de fotocamera, kregen daar zoveel positieve respons op en wilden daar iets mee doen.

 

 

Een kritische blik op jezelf, dat heeft bijna elke vrouw. ‘Kijk niet naar mijn buik, let niet op mijn bovenbenen, dit horen we elke dag in onze paskamers. Niemand is perfect, maar daardoor ook uniek. Elke vrouw van elke leeftijd heeft wel iets wat ze niet mooi vind aan haar zelf. Wij willen dit graag omdraaien en je laten kijken naar waar je trots op bent, dat is het doel van onze fotoshoot. Je bent goed zoals je bent.

 

Hoe dit project ontstond? Ik dacht, weet je wat, ik zet een post op Instagram en roep dames op om mee te doen aan onze fotoshoot in lingerie. Ik verwachtte een vijftal deelnemers, maar we werden overspoeld met enthousiaste reacties, vanuit het hele land. Zo cool! Uiteindelijk konden er 21 dames bij de geplande dag aanwezig zijn & wat er die dag gebeurde was magisch. Vrolijkheid, gezelligheid en trots zijn op wie je bent, dat was het gevoel van de shoot en zo mooi vastgelegd door fotograaf Marieke Brinksma. 

 

Je ziet het aan de foto’s, dames die stralen. Alle dames hebben een eigen persoonlijke reden waarom ze deze uitdaging zijn aangegaan. In elk geval zijn dit stoere dames die hier met rechte rug staan, trots zijn op wie ze zijn. Dit gevoel willen wij uitdragen, een lingerieset die je perfect past geeft je ook die boost. Kijk naar de positieve dingen, het maakt je blij.

 

Inmiddels is er al een wachtlijst van dames die een volgende keer mee willen doen.

 

Wil je alle verhalen van deze dames volgen? De komende weken worden de verhalen op onze Instagram account geplaatst.

 

Het is natuurlijk geen toeval, want deze week vieren wij ons 15jarig bestaan! Dubbel op feest!

Avalon lingerie
Avalon lingerie
Avalon lingerie
Avalon lingerie
Avalon lingerie
Avalon lingerie