Overslaan en naar de inhoud gaan

We are Prima Donna

Wij zijn door het publiek en Prima Donna uitgekozen door een van de drie beste lingeriezaken van Nederland! Hoe cool! Die prijs; meedoen in de voorjaarscampagne van Prima Donna.

Het is bij ons aan de orde van dag, dames die er tegen op kijken om een nieuwe lingerieset aan te schaffen. Voor ons de uitdaging om hier een drempel weg te nemen en juist een fijne ervaring te creëren. De confrontatie bij de dames, ligt bij onzekerheid over het eigen lichaam of bij veranderingen van het lichaam gewenst of ongewenst. Wij weten wat je voelt en willen je laten weten dat het goed is zoals je bent, dit is onze boodschap aan alle dames.

 

We merken als lingeriestylisten dat het vinden van de juiste bh maat en pasvorm een strijd kan zijn. Daar sta je dan in het licht voor een grote spiegel en dan… We horen weinig tot nooit, goh wat zie ik er leuk uit. Dat is toch jammer. Waarom zijn we niet wat aardiger voor onszelf. Dat geeft juist energie. Om mee te voelen en een voorbeeld te zijn, geven wij ons zelf bloot. We zijn zelf uit de kleren op de foto gegaan.

 

Hiermee willen we een extra boost aan alle vrouwen geven. Wij weten hoe het is en wij als lingeriestylisten proberen je zo snel en deskundig mogelijk aan een nieuwe set of bikini te helpen. Niet te truttig, niet te betuttelend, maar leuk fris en gewoon. Met hier en daar een grap, want daar houden we van. Met de voeten op de grond, als nuchtere noordelingen, hopen wij een goed en vooral blij gevoel over te dragen.

#weareprimadonna
#weareprimadonna