• Voor 16:00 besteld, morgen in huis.
  • Gratis verzenden boven de €50,- in Nederland
Uw winkelmandje is leeg.
Mail

Erkende speciaalzaak

De erkende speciaalzaak herkent u aan kwaliteitslabel.

Avalon Lingerie in Burgum is een erkende ‘Lingerie Styling speciaalzaak’. Dat houdt in dat u er de betere merken vindt, met maten van cup A tot cup I en omvang van 70 tot 120. Dit kwaliteitslabel geeft u bovendien de garantie dat de medewerkers de Lingerie Styling opleiding met succes hebben gevolgd en u dus vakkundig adviseren.

Kwaliteit gegarandeerd


‘Mystery shoppers’ controleren geregeld of de service van Avalon Lingerie voldoet aan de kwaliteitsnormen die aan een Lingerie Styling speciaalzaak worden gesteld. Een mystery shopper komt onaangekondigd en anoniem en beoordeelt Avalon Lingerie op allerlei punten. Zij let vooral op hoe de Avalon-medewerkster met de klant omgaat en of men goed wordt geadviseerd.  Avalon Lingerie scoorde bij het laatste bezoek een hoge overall score van 90%.

Een erkende Lingerie Styling speciaalzaak herkent u aan dit kwaliteitslabel.

lingeriestyling

Borstprotheses en passende lingerie

Avalon lingerie is een onderdeel van Le Papillon mammacare, hier kunt u ook terecht voor borstprotheses. Le Papillon mammacare is gespecialiseerd en gecertificeerd in het aanmeten van protheses, protheselingerie en -badkleding. U kunt naast Burgum, ook terecht in Oosterwolde (Langekamp 45; telefoon 0516 – 512 862) en Harlingen (MCL de Batting; telefoon 0516-512 862).
Het is van groot belang dat een prothese er natuurlijk uitziet en gemakkelijk draagt. Maakt u een afspraak als u een prothese wilt laten aanmeten of lingerie of badkleding zoekt. Dan krijgt u alle tijd en aandacht van één van onze medewerksters. Onze medewerkster zijn allemaal gediplomeerd als mammacare adviseuze.
Erkend medisch speciaalzaak 
Le Papillon mammacare is erkend door de zorgverzekeraars. Daardoor heeft u recht op een vergoeding van uw zorgverzekering. Le Papillon mammacare kan deze vergoeding voor u regelen.

Hanro!

Nieuwe collectie!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste Avalon updates in je mailbox!

Onze winkel

Contactgegevens

Avalon Lingerie
Lageweg 1a
9251 JT Burgum , FR
Telefoonnummer: 0511-481100

Openingstijden

Maandag: 13:30 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00

Le Papillon

Le Papillon is een erkend medisch speciaalzaak in het aanmeten van borstprotheses, lingerie en badkleding. Het is belangrijk dat u op een zorgvuldige manier een keuze maakt voor uw prothese, bh of badpak.

www.lepapillonmammacare.nl