Wat zijn we trots! | Avalon Lingerie
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis.
  • Gratis verzenden boven de €50,- in Nederland
Uw winkelmandje is leeg.
Mail

Wat zijn we trots!

Op basis van klantenreviews en stemmen is Avalon lingerie verkozen tot een van de drie beste lingeriespeciaalzaken van het hele land.

Prima Donna heeft in september dit jaar een verkiezing uitgeroepen onder alle lingeriedraagsters. Doel van deze verkiezing is de lingeriespeciaalzaak in het zonnetje zetten. Lingerie aanmeten kan worden gezien als een ambacht, waar veel vrouwen profijt van hebben. Naast een mooi silhouet, draag de juiste lingerie ook bij aan een goede houding en verminderd schouder en nekklachten. Belangrijk in dit verhaal zijn de lingeriestylistes die de juiste maat, maar zeker ook model adviseren bij het zoeken naar het perfecte setje. Dan kan het natuurlijk ook zo zijn dat er specifieke aangelegenheden zijn dat er een andere bh gevraagd wordt, voorbeeld een borstoperatie. Om het belang van al deze zaken en vooral dus het goed laten opmeten van je bh werden alle lingeriezaken door alle lingeriedraagster is een stemming uitgeropen en reviews te geven en daaruit is Avalon lingerie te Burgum verkozen tot een van de beste drie van het land. 

Wat ontzettend trots zijn we op deze uitslag en zo willen we nog meer dames kennis laten maken met de juiste maat en de juiste lingerie. Het team van Avalon helpt u daarbij. Om het belang van juiste lingerie en de juiste maat te laten zien, gaan de lingeristylistes van Avalon lingerie ook op de foto in lingerie. Deze resultaten zullen worden getoond in een nieuwe campagne komend jaar.

Aubade

Prima Donna Swim

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste Avalon updates in je mailbox!

Onze winkel

Contactgegevens

Avalon Lingerie
Lageweg 1a
9251 JT Burgum , FR
Telefoonnummer: 0511-481100

Openingstijden

Maandag: 13:30 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00

Le Papillon

Le Papillon is een erkend medisch speciaalzaak in het aanmeten van borstprotheses, lingerie en badkleding. Het is belangrijk dat u op een zorgvuldige manier een keuze maakt voor uw prothese, bh of badpak.

www.lepapillonmammacare.nl