Je bestellingen kan je nu afhalen! | Avalon Lingerie
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis.
  • Gratis verzenden boven de €50,- in Nederland
Uw winkelmandje is leeg.
Mail

Je bestellingen kan je nu afhalen!

Een kleine stap vooruit, dat is natuurlijk altijd beter dan een stap achteruit. We bekijken het van de positieve kant. Vanaf vandaag mag je weer in de winkel je bestelde artikelen komen afhalen. Natuurlijk openen we het liefste onze winkeldeuren weer, maar goed dat is nu enkel voor afhalen. 

Deze acht weken hebben we zeker niet stil gezeten. Januari is altijd de maand voor de uitverkoop en omdat we dat dit jaar niet in de winkel konden doen, hebben we dat nu online gedaan. Via Facebook en Instagram hebben we toch contact met jullie en daar worden we erg blij van. Vol enthousiasme hebben jullie ons geholpen door deze tijd te komen. Natuurlijk blijven we doorgaan. De zomercollectie komt al volop binnen en die is me toch vrolijk.  We zitten al vol nieuwe plannen en op onze Instagram & Facebook zullen jullie daar alles van zien. 

Voor je het weet is het 2 maart & mogen we dan.... toch eindelijk de deuren weer openen. In de tussentijd. Hou ons in de gaten!

Check onze Instagram @avalonlingerie pagina voor een leuke winactie.

Hopelijk tot heel snel!

Mey!

Prima Donna Swim

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste Avalon updates in je mailbox!

Onze winkel

Contactgegevens

Avalon Lingerie
Lageweg 1a
9251 JT Burgum , FR
Telefoonnummer: 0511-481100

Openingstijden

Maandag: 13:30 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00

Le Papillon

Le Papillon is een erkend medisch speciaalzaak in het aanmeten van borstprotheses, lingerie en badkleding. Het is belangrijk dat u op een zorgvuldige manier een keuze maakt voor uw prothese, bh of badpak.

www.lepapillonmammacare.nl