Overslaan en naar de inhoud gaan

Klantenservice

Vragen?

Heeft u vragen, tips of opmerkingen? U kunt ons mailen via [email protected] of bellen op 0511-481100.
Zijn er artikelen niet meer op voorraad? U kunt altijd contact met ons opnemen, dan gaan wij ons best doen om het artikel nog voor u te krijgen.

Veilig betalen

Bij de webshop van Avalon lingerie kunt u veilig betalen met iDeal, Credit Card, PayPal of Mistercash. Met iDeal betaalt u in een veilige betaalomgeving van uw eigen bank. Wanneer u internetbankiert kunt u direct gebruik maken van iDeal. IDeal is een samenwerking van de banken: ABN Amro, SAN bak, ING, Rabobank, SNS bank, Regio Bank, Triodos Bank, van Lanschot Bankiers en Knab. Mistercash is een betaalsysteem voor Belgie. Om gebruik te maken van Mistercash dient u gebruik te maken van een van de volgende banken: KBC, Belfius, Fortis, Fintro, AXA, CBC, ING, VDK spaarbank. U kunt ook kiezen voor overboeking. Het totaalbedrag kunt u overmaken op ons bankrekeningnummer: NL49 INGB 0672017466 onder vermelding van het ordernummer. Uw artikelen worden dan verstuurd, zodra wij de betaling hebben ontvangen. 

Levering en verzending

Alle artikelen worden na bestelling zo snel mogelijk naar u toegestuurd. We streven ernaar om bestellingen binnen twee werkdagen af te leveren op het door uw opgegeven bezorgadres. Bij uitzonderingen of afwijkende levertijden zullen wij contact met u opnemen. Het pakket wordt overgedragen aan PostNL en zij zullen het pakket bij u bezorgen. PostNL bezorgt op dinsdag tot en met zaterdag, u ontvangt een bericht wanneer uw pakket is overdragen aan de bezorger. Wanneer u niet thuis bent zal het pakket een dag later opnieuw worden aangeboden. U ontvangt na een tweede niet succesvolle bezorging een bericht met een adres waar u het pakket kunt afhalen. Het is ook mogelijk om uw bestelling af te halen in onze winkel: Avalon lingerie Lageweg 1A 9251 JT Burgum. Levering vanaf €50,00 zijn gratis, onder €50,00 zijn de kosten €4,95.

Bestelt u vanuit Belgie of Duitsland, dan betaalt u €4,95 verzendkosten. Boven €150 is de verzending gratis. 

Voor bestellingen buiten Nederland zal de levertijd langer zijn. Kosten voor leveringen binnen de EU zijn €14,95.

Retourneren

Wanneer u niet helemaal tevreden bent met de door u bestelde artikelen is het mogelijk om deze artikelen binnen 14 dagen retour te zenden of in onze winkel te brengen. Laat ons even weten wanneer u de artikelen terug wilt sturen via ons mailadres [email protected] onder vermelding van het ordernummer. De artikelen dienen in perfecte staat, met labels en bijbehorende accesoires in originele verpakking worden geretourneerd. Na beoordeling van de levering wordt het aankoopbedrag naar uw bankrekening teruggestort.
* De kosten voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening, u kunt de artikelen kosteloos terugbrengen in onze winkel.
* U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending, artikelen die kwijtraken of beschadigen tijdens de retourzending worden niet vergoed. 

Retourzendingen kunt u opsturen naar:
Avalon lingerie t.a.v. Retouren
Lageweg 1A
9251 JT Burgum

Wanneer retourzendingen buiten de gestelde termijn zijn aangemeld of verstuurd, of wanneer artikelen niet in dezelfde staat verkeren als waarin ze zijn verzonden, behouden we ons het recht om deze te weigeren.

Privacy Policy

De lingeriestylistes van Avalon lingerie / Le Papillon mammacare hopen u blij te maken met goedpassende lingerie en badmode. Om u goed van dienst te kunnen zijn, hebben wij informatie van u nodig. Uw privacy staat daarin centraal. Avalon lingerie / Le Papillon mammacare hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Voor meer informatie over de Privacy Policy klik hier

Contactgegevens

Avalon lingerie 
Lageweg 1A
9251 JT Burgum
0511-481100
[email protected]
BTW nummer: NL822672431B01
KvK nummer: 50316729
ING bank: IBAN: NL49 INGB 0672017466 
BIC: INGBNL2A